Sats penger på sport fra mobilen

Gambling fra mobilen øker år etter år. En kjappere måte å spille på din favorittsport finnes ikke. En av grunnene er at spilleselskapene selv satser mye på dette produktet, men nordmenn har også blitt mer opptatt av enkle løsninger og brukervennlighet, også når de skal satse penger.Sport-Game-Mobile

Praktisk, uansett hvor du befinner deg

Det å spille på oddsen på et sportsarrangement kan ikke gjøres enklere enn fra mobilen din. Enten om du faktisk er til stede på arrangementet, er hjemme eller på ferie, du er alltid kun få klikk unna fra å sette penger og kanskje tjene noen velfortjente kroner. Spesielt populært har spilling fra mobilen blitt når man er sammen med andre, ser en Champions League kamp fra puben sammen med vennegjengen eller ønsker å spille sammen hjemmefra i sofaen og følge spenningen fra TV.

Spill live

Den største fordelen med å kunne spille fra mobilen på et sportsarrangement, er at de fleste spilleselskapene har det vi kaller for live-betting. Dette betyr at du kan spille mens et arrangement fortsatt holder på. Kan for eksempel Liverpool snu 3-1 mot Dortmund etter pause, eller kan Norge score et mål på slutten av en kamp? For at du skal være best mulig forberedt både mot sommer OL i Rio de Janeiro og fotball EM, bør du nå benytte deg av en god bonus, slik at din mobilspilling får en best mulig flying start.

Sosialt

Det å spille fra mobilen kan også være sosialt og spennende. Sport blir også mer spennende når man har spilt på hvem som vinner eller taper. Adrenalinet øker og hvem i gjengen din kommer til å vinne mest i sommer og hvem er eksperten? Vær kreativ og start gjerne opp egne interne konkurranser. Ha en flott spill-sommer!